Algemene informatie T-Mobile Toestel Inruil

Wat is T-Mobile Toestel Inruil?

Met Toestel Inruil kun je jouw oude telefoon of tablet inruilen in de T-Mobile Shop. De inruilwaarde kun je daarna besteden aan een nieuw toestel, een nieuwe tablet, of accessoires die in de winkel te krijgen zijn.

Op t-mobile.nl/toestelinruil kun je een indicatie krijgen van de inruilwaarde van jouw toestel. Let wel; de uiteindelijke inruilwaarde wordt bepaald door onze medewerkers in de T-Mobile Shop.

Lees meer over T-Mobile Toestel Inruil