Gebruik Mobiele WiFi HotSpot 4G

Hoe gebruik ik de Mobiele WiFi HotSpot en hoe kan ik de naam van mijn netwerk wijzigen?

Eerste gebruik
1. Plaats de bijgeleverde simkaart in de Mobiele WiFi
2. Zet de Mobiele WiFi aan
3. Kies op je laptop/tablet het WiFi-netwerk van de Mobiele WiFi; de naam van het netwerk staat
    onderin op de achterzijde: SSID / WiFi Key (= wachtwoord).

4. Start uw browser en typ in de adresbalk: http://192.168.1.1/
5. Voer de pincode in van de simkaart

Wijzigen naam / wachtwoord
Het standaard wachtwoord om in te loggen is: admin
1. Ga naar: Instellingen / WLAN / Basis instellingen
2. In het veld SSD wijzigt u de naam van het netwerk
    In het veld WPA pre-shared key wijzigt u het wachtwoord (minimaal 8 tekens)
3. Klik op "Ubernehmen" (toepassen)

U kunt de taalinstellingen rechtsboven evt. naar Nederlands wijzigen.

Zie ons zakelijke aanbod op: t-mobile.nl/zakelijke/mobiel-internet/mobiele-wifi