Algemene informatie HD Voice

Wat is HD-Voice en wie kunnen er gebruik van maken?

T-Mobile voert momenteel een grootschalige test uit om klanten sterk verbeterde mobiele geluidskwaliteit te geven. Hierbij maakt T-Mobile gebruik van HD Voice. Deze techniek is beschikbaar voor alle klanten op het 3G netwerk die naar een ander T-Mobile nummer bellen. Het gebruik van HD Voice is gratis. Op T-Mobile Toestelhulp kun je bekijken of je toestel geschikt is. Selecteer op Toestelhulp eerst je toestel en ga vervolgens naar menu - toon toestelspecificaties - netwerken.

Samen Meer Bereiken
HD Voice van T-Mobile is onderdeel van Samen Meer Bereiken. Het netwerkmodernisatie programma bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het 3G-netwerk, waardoor klanten profiteren van verbeterd bereik binnenshuis. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw supersnel 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.