Afmelden Apps Betalen via T-Mobile Factuur

Hoe kan ik me afmelden voor Apps Betalen via T-Mobile Factuur?

Je kunt je op 2 manieren afmelden voor het betalen van apps via je T-Mobile factuur:

1. Kies een andere betaalmanier
    Bij je volgende app-aankoop in Google Play, Windows Store of BlackBerry World selecteer je een andere manier om te betalen.
    Dit is vanaf dan je nieuwe standaard betaalmanier.

2. Blokkeer apps betalen via je factuur
    Particuliere klanten plaatsen de blokkade via My T-Mobile
    Zakelijke klanten regelen dit direct online

Heb je een vraag of klacht over een gekochte app? Neem dan contact op met de aanbieder van de app.