Aanmelden Apps Betalen via T-Mobile Factuur

Hoe kan ik me aanmelden voor Apps Betalen via T-Mobile Factuur in de Windows-Store of BlackBerry World?

Heb je al een Windows Store of BlackBerry World-account? Dan krijg je bij je eerstvolgende aankoop de mogelijkheid om je betaalmethode te wijzigen naar 'T-Mobile Factuur' via 'overige betaalwijzen'.

Bij het aanmaken van een nieuw Windows Store of BlackBerry World-account, staat 'T-Mobile Factuur' standaard gelecteerd.

Klanten met een Data Connect of Flex-abonnement, kunnen géén gebruikmaken van Apps Betalen via T-Mobile factuur.

Let op! Zakelijke klanten zijn standaard geblokkeerd voor Apps Betalen via T-Mobile Factuur. Deze standaardblokkade kan verwijderd worden op T-Mobile Beheer.

Aankopen die je hebt gedaan door betalingen via je T-Mobile Factuur, zie je op je factuurspecificatie staan onder 'Overige aankopen bij derde partijen'. Het is niet mogelijk om aankopen bij derde partijen te verrekenen met (geld)bundels als T-Mobile Relax.

Heb je vragen of klachten over een app die je hebt gekocht? Neem dan contact op met de aanbieder van de betreffende app.