Google Play Apps betalen via T-Mobile Factuur

Hoe kan ik apps betalen via mijn T-Mobile Factuur als ik deze op mijn mobiele telefoon koop in Google Play?

Heb je al een Google Play account? Dan krijg je bij je eerstvolgende aankoop de mogelijkheid om je betaalmethode te wijzigen naar 'T-Mobile Factuur' via 'overige betaalwijzen'. Dit doe je als volgt:

1. Selecteer de optie 'Facturering via T-Mobile inschakelen'
2. Voer je telefoonnummer en postcode in
3. Klik op 'Accepteren' en vervolgens 'Kopen'
4. Voer je wachtwoord in
    Wil je dat je wachtwoord niet standaard gevraagd wordt? Klik dan op 'nooit meer vragen'
5. Direct na de aankoop ontvang je van Google een aankoopbevestiging op je e-mailadres.
6. Vanaf nu is bij elke aankoop in Google Play standaard 'Betalen via de T-Mobile factuur' geselecteerd.

Meer uitleg over de stap-voor-stap-instructies vind je in het filmpje op deze pagina.

Bij het aanmaken van een geheel nieuw Google Play account staat 'Betalen via T-Mobile Factuur' standaard geselecteerd.

Om voor apps te kunnen betalen via T-Mobile Factuur heb je minimaal Android-versie 2.2 of hoger nodig. Klanten met een Data Connect of Flex-abonnement, kunnen géén gebruikmaken van Apps Betalen via T-Mobile factuur.

Let op! Zakelijke abonnementen zijn standaard geblokkeerd voor Apps Betalen via T-Mobile Factuur. De standaardblokkade dient voor aanmelding in de Google Play Store verwijderd te worden via T-Mobile Beheer.

Aankopen die je hebt gedaan door betalingen via je T-Mobile Factuur, zie je op je factuurspecificatie staan onder 'Overige aankopen bij derde partijen'. Het is niet mogelijk om aankopen bij derde partijen te verrekenen met (geld)bundels als T-Mobile Relax.

Vragen of klachten over een App gekocht in de Google Play Store? Neem contact op met Google Play