Uitleg simkaartadapter

Wat is een simkaartadapter en waar heb ik deze voor nodig?

Heb je in je toestel een groter formaat simkaart nodig dan het huidige formaat van je sim? Dan kun je een adapter gebruiken.

Er zijn drie soorten adapters:
1. om een microsimkaart te gebruiken in een toestel voor 'normale' simkaarten
2. om een nanosimkaart te gebruiken in een toestel voor 'normale' simkaarten
3. om een nanosimkaart te gebruiken in een toestel voor microsimkaarten

Image

Aanschaffen adapter

De 3 Pack Sim Adapter kun je voor € 4,95 kopen in een T-Mobile Shop en via T-Mobile Klantenservice. Deze 3 Pack Sim Adapter bevat alle drie de soorten adapters, waarmee je je micro- of nano-simkaart kunt omzetten naar ieder ander formaat simkaart.