Installeren anti-diefstalfunctie op toestel

Hoe maak ik mijn toestel BoefProof?

Tegenwoordig kun je eenvoudig zelf je smartphone beveiligen.
Als je je toestel juist hebt ingesteld kun je, wanneer het toestel gestolen is, het toestel op afstand:

• blokkeren, zodat deze niet meer te resetten is
• volgen, zodat je de politie kunt laten weten waar het toestel is
• wissen, zodat al je persoonlijke data verwijderd wordt

Je kunt dit alleen doen wanneer je je toestel van te voren al hebt ingesteld. Het beveiligen doe je zelf via de instellingen van je toestel. Op onze website staan duidelijke instructies.

Let op: het kan zijn dat je batterij sneller leegloopt als je de locatievoorzieningen altijd aan hebt staan.

Maak je toestel BoefProof