Uitleg pin-, ESN- en IMEI-code

Wat zijn mijn pin-, ESN- en IMEI-codes?

BlackBerry PIN is een uniek identiteitsnummer van uw BlackBerry-toestel. Deze code bestaat uit maximaal 8 cijfers en kan niet worden gewijzigd.

Het ESN-nummer en het IMEI-nummer zijn andere identificatienummers, ook specifiek voor uw toestel. Zowel het IMEI-nummer als de BlackBerry PIN zijn nodig om de BlackBerry Service via internet voor de eerste keer te activeren of om een ander toestel te configureren met een bestaand BlackBerry-account.

Meer informatie over het instellen van BlackBerry Services vindt u in Toestelhulp.