Aanmelden dekkingsklacht

Hoe kan het dat ik een slechte dekking heb en wat kan ik doen?

Ervaar je een slechte dekking met je T-Mobile telefoon? Wat vervelend!
Meer over Netwerk en bereik

ImageT-Mobile Netwerk app
Heb je een iPhone of Android-toestel? Dan kun je gratis de T-Mobile Netwerk app downloaden. Met deze app kun je T-Mobile eenvoudig laten weten hoe snel het internet is waar je op dat moment bent, en hoe tevreden je bent met je verbinding. Dit gebeurt helemaal anoniem, tenzij je zelf de 'DekkingsDiagnose' aanzet: dan wordt je mobiele nummer gedurende 7 dagen met de meetinformatie meegestuurd naar T-Mobile.

Maximaal 2 uur bellen
Je kunt met het T-Mobile netwerk natuurlijk zo lang bellen als je wil. Maar we stoppen wel gesprekken als ze langer dan 120 minuten duren. We hebben namelijk gemerkt dat dit soort gesprekken vaak per ongeluk zijn gestart, toen je je telefoon in je broekzak had bijvoorbeeld.