Ontfutselen inloggegevens My T-Mobile en /of T-Mobile Beheer

Wat kan ik doen als ik een e-mail van T-Mobile ontvang waarin wordt gevraagd om mijn inloggegevens voor My T-Mobile of T-Mobile Beheer?

T-Mobile stuurt nooit e-mails of sms uit waarin wij vragen om inloggegevens van My T-Mobile en/of T-Mobile Beheer. Krijg je een dergelijk bericht, klik dan niet op de links in de e-mail, maar maak melding van de klacht door contact met ons op te nemen.

Dit soort berichten zijn afkomstig van fraudeurs, oplichters en mensen die zich bezighouden met phishing: een vorm van internetfraude. Door contact met ons op te nemen kunnen wij onderzoeken wie deze e-mails stuurt en hier actie tegen ondernemen.