Instellen blokkade

Hoe kan ik bepaalde nummers blokkeren?

T-Mobile kan er niet voor zorgen dat bepaalde telefoonnummers geblokkeerd worden en jou niet meer kunnen bellen. Je kunt dit vaak zelf instellen in je smartphone of via een app. Kijk eens in de handleiding van je toestel of in de App Store, Google Play Store voor een app.

Blokkades instellen via My T-Mobile
Op My T-Mobile kun je eenvoudig zelf blokkades instellen. Bijvoorbeeld voor sms, of bellen en internet in het buitenland. Je kunt 0906- en 0909-nummers blokkeren of 0900-nummers als je dat wilt. We leggen jou uit hoe je dit zelf kunt instellen.

• Log in op My T-Mobile
• Klik op 'Gegevens & Instellingen'
• Klik op 'Blokkades wijzigen'
• Kies je gewenste instellingen, de wijzigen worden direct opgeslagen

Stel blokkades in op My T-Mobile

Instellingen wijzigen via My T-Mobile app
Je kunt ook via de My T-Mobile app je instellingen wijzigen, na het inloggen kies je in het menu voor 'Blokkades'. Je wordt geleid naar My T-Mobile. Volg nu de bovenstaande stappen om je blokkades in te stellen.

Het instellen van deze blokkades op My T-Mobile is gratis. Maar: als je hiervoor belt met T-Mobile Klantenservice, kunnen er wél kosten voor in rekening worden gebracht.

Internet in het buitenland
Blokkeren van mobiel internet is mogelijk via My T-Mobile, volg daarvoor de stappen hierboven of bekijk in T-Mobile Toestelhulp hoe je handmatig internet kunt blokkeren.

Zie ook:
Alles over diensten van derde partijen
Sms-diensten uitleg
Blokkeren simkaart na verlies of diefstal