Aanvragen pincode 2 en pukcode 2

Hoe kom ik erachter wat mijn pincode 2 en pukcode 2 zijn?

Het T-Mobile netwerk ondersteunt de pin- en pukcode 2 niet. Dit betekent dat u met deze codes mogelijk toch géén gebruik kunt maken van de bepaalde extra functionaliteiten van uw toestel.

Wilt u de pin- en pukcode 2 toch opvragen? T-Mobile brengt hiervoor € 15,25 behandelingskosten in rekening. Voor PrePaid-klanten is het niet mogelijk pin en pukcode 2 op te vragen.

Contactgegevens T-Mobile Klantenservice
Contactgegevens T-Mobile Klantenservice Zakelijke Markt