Opvragen pincode & pukcode voor particulier abonnement

Kan ik mijn pin- en pukcode opnieuw aanvragen, als ik die kwijt ben?

Pincode
De pincode staat op het kaartje waar je simkaart in zat, maar misschien heb je deze zelf gewijzigd naar een persoonlijke code. Weet je jouw pincode niet meer, en heb je 3 keer een verkeerde code ingevoerd? Dan is je simkaart geblokkeerd. Je hebt een pukcode nodig om je simkaart weer te kunnen gebruiken. Heb je een pukcode van zeven cijfers terwijl je toestel vraagt om acht cijfers? Vul dan een 0 in voor of na de pukcode.

Let op!
Als je 10 keer een verkeerde pukcode invoert, wordt je simkaart onbruikbaar.

Pukcode
De pukcode staat ook op het kaartje waar je simkaart in zat. Weet je je pukcode niet meer? Vraag deze dan zelf aan op My T-Mobile.

Vraag je pukcode aan via My T-Mobile

Kun je niet inloggen op My T-Mobile? Dan mag je hiervoor natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen!