Uitzetten mobiel internet

Hoe kan ik mobiel internet uitzetten?

Door de instellingen van je telefoon aan te passen, kun je ervoor zorgen dat jouw telefoon géén verbinding meer kan maken met mobiel internet.
In onze T-Mobile Toestelhulp vind je bij jouw toestel de stap-voor-stap instructies voor het aanpassen van onder andere de internetinstellingen van je telefoon. Kijk hiervoor bij:

Image Internet
Image Handmatig instellen
Image Deactiveren (i.p.v. Activeren)

Staat de uitleg die je zoekt er niet bij? Bekijk dan in de Toestelhulp de handleiding van de het toestel.

Internetbundel
Heb je een flexibele Internet Voordeelbundel die je wilt uitzetten? Dit kun je zelf regelen via My T-Mobile (inloggen).
Let op! Zet je wel de Voordeelbundel uit, maar niet de instellingen op jouw toestel, dan kan dit resulteren in extra kosten.