Uitleg DuoSim

Wat is een DuoSim en hoe gebruik ik deze?

Met T-Mobile DuoSim heb je 2 simkaarten voor 1 mobiel nummer. Als je meerdere toestellen gebruikt of bijvoorbeeld een vaste carkit, hoef je met DuoSim dus nooit meer van simkaart te wisselen.

Meer over het aanvragen van een DuoSim >

Gebruik
Je kunt je twee simkaarten niet tegelijkertijd op het T-Mobile netwerk gebruiken. Bij gelijktijdig gebruik, met twee verschillende apparaten, zul je verbroken verbindingen ervaren met bellen en mobiel internet. Ook komen gesprekken en sms’jes dan mogelijk niet binnen. Schakel dus het ene apparaat uit voordat je het andere aanzet.

Beschikbare formaten
De DuoSim is in verschillende formaten verkrijgbaar. Als je voor je nieuwe telefoon bv. een Nano-simkaart nodig hebt, kun je een Duo-Nano-sim aanschaffen.

Heb je voor de verschillende toestellen verschillende formaten nodig? Dan heb je een adapter nodig.

Meer over de simkaartadapter >

Nieuw: MB-verdeler
DuoSims kun je niet tegelijkertijd gebruiken. Maar wil je graag tegelijk internetten op meerdere apparaten, dan is MB-verdeler iets voor jou! Je krijgt één of twee extra simkaarten waarmee je ook uit je bundel kunt internetten. Handig voor in een tablet.

Meer over MB-verdeler