Internet gebruiken op iPad

Hoe kan ik gebruikmaken van internet op mijn iPad?

Voor het registreren van je iPad volg je onderstaande stappen:

1. Synchroniseer je iPad met iTunes en installeer de update voor de iPad, dit alles zónder een simkaart in de iPad.
2. Zet Wi-Fi uit.
3. Plaats je T-Mobile simkaart in de iPad.

3. Ga (via 3G) naar t-mobile.nl/ipad om te registreren.

Als je een melding krijgt dat verbinding niet mogelijk is of dat Safari de pagina niet kan openen, controleer dan de APN-instellingen (Instellingen > Mobiele data > APN-Instellingen).
Na het aanpassen van de APN-instellingen kan het 2-3 minuten duren voor de iPad weer internetverbinding maakt.

Voor registratie moet een geldig mobiel nummer opgegeven worden als notificatie nummer.
Let op! Dit is níet het nummer van de iPad-simkaart, maar een ander nummer van jezelf waarop je berichten kunt ontvangen. Als hier het nummer van de iPad wordt ingevoerd, krijg je een foutmelding en kan de registratie niet worden afgerond.