Algemene info My T-Mobile Start

Wat is My T-Mobile Start?

My T-Mobile Start is een 'afgeslankte' versie van My T-Mobile voor nieuwe klanten die nog geen actief contract hebben. Alleen klanten die in de T-Mobile Webshop een contract afsluiten, kunnen gebruikmaken van My T-Mobile Start.

Sluit je een contract af, dan ontvang je in de bevestigingsmail een speciale link hiervoor.

In My T-Mobile Start vind je de volgende informatie:

• Orderdetails
• Orderstatus
• Activatie en status nummerbehoud
• Informatie over toestel
• Informatie over de eerste factuur
• Demo over het normale, volledige My T-Mobile account
• Aanvraag nieuw wachtwoord

Zodra je aansluiting is geactiveerd, maak je automatisch de overstap naar het volledige My T-Mobile. Zodra deze omzetting is afgerond ontvang je een e-mail.