Meespelen met PrePaid Surprise

Hoe kan ik meespelen met PrePaid Surprise?

Elke keer dat je opwaardeert ontvang je binnen een half uur een sms met daarin jouw unieke PrePaid Surprise-speelcode.

Heb je een smartphone? Klik op de link om om direct naar PrePaid Surprise te gaan en te spelen. Je mobiele nummer en speelcode worden automatisch ingevuld, zo kun je direct het spel spelen. Daarnaast is de PrePaid Surprise pagina gratis te bezoeken via je smartphone. Dit gaat dus niet af van je PrePaid tegoed.
Heb je geen smartphone? Ga dan op je computer naar www.t-mobile.nl/surprise, vul je mobiele nummer in en je speelcode en volg de aanwijzingen op de website.

Na het spelen zie je direct of je iets gewonnen hebt.

Ga naar de veelgestelde vragen over PrePaid Surprise