Inloggen My Surprise

Hoe kan ik inloggen op My Surprise?

Met je My Surprise account heb je toegang tot je eigen PrePaid Surprise omgeving. In My Surprise zie je een overzicht van alle speelcodes die je nog kunt gebruiken, je gebruikte codes en de prijzen die je in het verleden hebt gewonnen. Maar dat is niet alles! Je kunt hier ook extra speelcodes (bonus codes) ontvangen door missies te volbrengen. Kijk wat je eigen My Surprise missies zijn om zo nog meer kans te maken op fantastische prijzen.
Let op! Je My T-Mobile account staat los van My Surprise!

Maak een My Surprise account aan

Inloggen
Als je een account hebt, klik dan bovenaan rechts op de pagina op 'My Surprise'. Voer vervolgens je mobiele nummer in en je wachtwoord en je kunt van start!
Je kunt ook via je Facebook of Google+ account inloggen. Dan hoef je geen apart wachtwoord voor My Surprise te onthouden en kun je dezelfde inloggegevens gebruiken als je social media account. T-Mobile zal alleen jouw naam en foto overnemen voor My Surprise. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Ga naar de veelgestelde vragen over PrePaid Surprise