Opvragen pincode & pukcode voor zakelijk abonnement

Kan ik mijn pin- en pukcode opnieuw aanvragen, als ik die kwijt ben?

Pincode
De pincode staat op het kaartje waar uw simkaart in zat, maar misschien heeft u deze zelf gewijzigd naar een persoonlijke code. Weet u uw pincode niet meer, en heeft u al 3 keer een verkeerde code ingevoerd? Dan is uw simkaart geblokkeerd. U heeft een pukcode nodig om uw simkaart weer te kunnen gebruiken. Heeft u een pukcode van zeven cijfers terwijl uw toestel vraagt om acht cijfers? Vul dan een 0 in voor of na de pukcode.

Pukcode
De pukcode staat ook op het kaartje waar uw simkaart in zat. Weet u uw pukcode ook niet meer? Vraag deze dan zelf op.

Vraag uw pukcode eenvoudig op via My T-Mobile

Let op! Als u 10 keer een verkeerde pukcode invoert, wordt uw simkaart onbruikbaar.