Travel & Surf voor zakelijke klanten

Hoe kan ik een Travel & Surf pas kopen?

Met Travel & Surf koopt u tijdelijke internetpassen, waarmee u buiten Europa kunt internetten zonder onverwachte kosten achteraf.

Overzicht van passen en kosten
We bieden verschillende passen aan, met variatie in aantal MB's, geldigheid, en prijs.
Bekijk het overzicht

Image
Een pas aanschaffen
U kunt op verschillende manieren een Travel & Surf pas kopen.

Koop een pas via de website
1. Zet dataroaming aan.
2. Zodra u in het buitenland bent, ontvangt u van ons automatisch een sms met een link.

Krijgt u geen sms, ga dan naar https://t-mobile.nl/roaming

3. Klik op de (gratis) link en kies een internetpas.
4. Bevestig de aankoop.
5. U kunt meteen internetten.

Via de My T-Mobile app
1. Download de My T-Mobile app in de app store (voor iPhone of Android).
2. Stel een 5-cijferige pincode in.
3. Zodra u in het buitenland bent, kunt u de gewenste pas via de app activeren.

Goed om te weten
Image U kunt één actieve pas tegelijk per zone hebben, ook als het meerdere landen zijn.
Image Een aantal passagierschepen heeft een eigen GSM-mast aan boord, maar daarvoor geldt Travel & Surf
   zone 4. Als u tijdens de bootreis een pas aanschaft, geldt deze dus voor zone 4. Komt u in het zicht
   van de haven en op het netwerk van een buitenlandse netwerkaanbieder van zone 1, 2 of 3, dan heeft u voor
   dat land een nieuwe (andere) pas nodig.