Travel & Surf voor PrePaid klanten

Hoe kan ik een Travel & Surf pas kopen?

Met Travel & Surf koop je internetpassen, waarmee je buiten Europa voordelig kunt internetten. Reis je binnen Europa? Dan internet je gewoon uit je bundel of tegoed.
Bij het aankopen van de pas wordt het tegoed direct afgeschreven. Zorg dus voor voldoende tegoed om gebruik te kunnen maken van Travel & Surf.

Alles over Travel & Surf en de verschillende zones

Je kunt op verschillende manieren een Travel & Surf pas kopen.
Image
Via de website
1. Zet dataroaming aan.
2. Zodra je in het buitenland bent, ontvang je van ons automatisch een sms met een link.

Krijg je geen sms, ga dan naar https://t-mobile.nl/roaming

3. Klik op de (gratis) link en kies een internetpas.
4. Bevestig de aankoop.
5. Je kunt meteen internetten.

Via de My T-Mobile app
1. Download de My T-Mobile app in de app store (voor iPhone of Android).
2. Stel een 5-cijferige pincode in.
3. Zodra je in het buitenland bent, kun je de gewenste pas via de app activeren.

Met de My T-Mobile app kun je ook bijhouden hoeveel MB’s je al hebt gebruikt. Het gebruik van de app is gratis, en de app is beschikbaar vanaf iOS 7 en Android 4.

Goed om te weten
Image Je kunt één actieve pas tegelijk per zone hebben, ook als het meerdere landen zijn.
Image Een aantal passagierschepen heeft een eigen GSM-mast aan boord, maar daarvoor geldt Travel & Surf
   zone 4. Als je tijdens de bootreis een pas aanschaft, geldt deze dus voor zone 4. Kom je in het zicht
   van de haven en op het netwerk van een buitenlandse netwerkaanbieder van zone 1 of 2, dan heb je voor
   dat land een nieuwe (andere) pas nodig.