VMI handleidingen voor beheerders

Hoe kan ik de instellingen voor Vast Mobiel Integratie van mijn medewerkers beheren?

Hieronder vindt u handleidingen om de functionaliteiten van onze Vast Mobiel producten in te stellen. Elke handleiding begint met een korte introductie over wat u kunt doen met de betreffende functionaliteit. Per functionaliteit wordt aangegeven voor welke module deze beschikbaar is.

Uw account openen
Log in op T-Mobile Beheer en klik op 'Uw aansluitingen' en daarna 'Vast Mobiel Integratie'.

Inrichten van het account
Hier vindt u wat kunt u allemaal kunt instellen, bijvoorbeeld: bepalen hoe uw medewerkers bereikbaar zijn, hoe ze uitbellen, welke nummers ze mogen bellen, enz.

1. Inloggen Beheerder
   2. Algemene introductie voor de Beheerder
   (inclusief aanmaken van wachtwoorden voor gebruikers)

3. Uw organisatie in afdelingen indelen
   4. Voicemail instellen voor het gehele bedrijf
   5. Calling plan instellen op groeps-/afdelings en gebruikersniveau
   6. Nummerweergave beleid instellen voor uw bedrijf
   7. Verkort kiezen inrichten
   8. Schema's aanmaken tbv functionaliteiten
   Gebruikt u de module Mobiel Mobiel of het Helder abonnement?
   Dan is deze functie helaas niet beschikbaar.

9. Huntgroep instellen
   Gebruikt u de module Mobiel Mobiel of het Helder abonnement?
   Dan is deze functie helaas niet beschikbaar.

Gebruikers zoeken en beheren (toevoegen, verwijderen, wijzigen)
Hier kunt u uw medewerkers identificeren, zowel voor de mobiele als eventuele vaste aansluitingen.

10. Gebruiker zoeken
   11. Mobiele gebruiker beheren
   12. Mobiele gebruiker met alternatief nummer beheren
   Deze functie is alleen beschikbaar bij Mobiel-Mobiel Totaal en Mobiel & Vast Totaal
   13. Vaste gebruiker beheren
   Deze functie is helaas niet beschikbaar voor Mobiel-Mobiel, Mobiel-Mobiel Extra en Mobiel-Mobiel Totaal.

Functionaliteiten gebruiken en instellen voor uw medewerkers
Onderstaande functionaliteiten kunt u voor uw medewerkers instellen, maar zij kunnen dit ook zelf doen via My T-Mobile.

14. Functietoegangscodes gebruiken

15. Wisselgesprek per gebruiker
   16. Doorschakelen per gebruiker
   17. Voicemail instellen per gebruiker

Is voor een functionaliteit die u wilt gebruiken nog geen handleiding beschikbaar, dan kun u de volledige handleidingen voor uw product downloaden via T-Mobile Beheer. Let op: misschien zijn niet alle functionaliteiten beschikbaar.