VMI handleidingen voor gebruikers

Hoe kan ik de instellingen voor Vast Mobiel Integratie van mijn aansluiting beheren?

Hieronder vindt u handleidingen om de functionaliteiten van onze Vast Mobiel producten in te stellen. Elke handleiding begint met een korte introductie over wat u kunt doen met de betreffende functionaliteit. Sommige functionaliteiten zijn niet beschikbaar voor uw aansluiting. Bij twijfel, neem contact op met uw telecombeheerder.

Uw account openen
Log in op My T-Mobile en klik op 'Toestel & Sim' en daarna 'Vast Mobiel Integratie'.

Instellen account
Hier kunt u basisinstellingen van uw nummer vastleggen, zoals taal- en voicemailinstellingen.
   1. Inloggen gebruiker
   2. Algemene introductie voor de gebruiker
   3. Taalinstellingen wijzigen
   4. Wachtwoord aanmaken voor extra diensten
   5. Voicemail instellen

Functionaliteiten gebruiken en instellen
Eenvoudig de mogelijkheden van uw aansluiting beheren
   6. Functietoegangscodes gebruiken
   7. Wisselgesprek
   8. Doorschakelen (Altijd, Bij bezet, Bij geen antwoord, Bij onbereikbaar)

Extra diensten gebruiken en instellen
   9. Startersgids T-Mobile Receptionist

Is voor een functionaliteit die u wilt gebruiken nog geen handleiding beschikbaar, dan kun u de volledige handleidingen voor uw product downloaden via My T-Mobile. Let op: misschien zijn niet alle functionaliteiten beschikbaar. Uw telecombeheerder heeft ook de mogelijkheid om bepaalde instellingen van uw nummer aan te passen.