Uitleg over Toestel flexibiliteit

Wat is Toestel flexibiliteit en hoe werkt het?

Met een Sim Only abonnement ben je natuurlijk voordelig uit. Alleen kan het gebeuren dat je opeens een nieuw toestel nodig hebt. Misschien gaat je huidige toestel kapot, of komt eindelijk dat mooie toestel uit waar je op wachtte. Daarvoor heeft T-Mobile nu een oplossing: Toestel flexibiliteit.
Sluit een Go abonnement zonder toestel af, en je kunt overstappen naar een Go abonnement mét toestel, gewoon tijdens de contractperiode.

Hiermee kun je dus zonder zorgen voor Sim Only kiezen! Bij zo'n overstap naar Go mét toestel wordt de oude Sim Only contractperiode van 12 of 24 maanden 'vernietigd'. Je gaat meteen een nieuwe contractperiode in.

Je profiteert dus van het voordelige Sim Only abonnement, totdat jij klaar bent voor een abonnement mét toestel.

Meer informatie over Go vind je op t-mobile.nl/go-unlimited .
Lees ook de voorwaarden van Toestel flexibiliteit

Goed om te weten
• Toestel flexibiliteit geldt voor klanten die na 5 oktober 2015 hebben verlengd met een Go of Stel Samen & Stel Bij Sim Only abonnement, en...
• ... voor klanten die na 27 oktober 2015 een nieuw Go of Stel Samen & Stel Bij Sim Only abonnement zijn aangegaan.