Legitimatiebewijs bij aankoop T-Mobile abonnement

Welke identiteitsbewijzen accepteert T-Mobile als ik een abonnement wil aangaan?

Voor het bestellen van een nieuw T-Mobile abonnement heb je een van de volgende identiteitsbewijzen nodig:
Image  Nederlandse Europese ID-kaart
Image  Nederlands rijbewijs (uitgegeven door de gemeente, dus niet door de RDW)
Image  Nederlands paspoort
Image  Buitenlands paspoort met IND-sticker Verklaring inschrijving unie
Image  Buitenlands paspoort met IND-sticker Verblijfsaantekening
Image  Buitenlands paspoort zonder IND-sticker*
Image  Verblijfsvergunning types 1-5
Image  Verblijfskaart type EU/EER
Image  Verblijfskaart Familielid EU/EER
Image  Geprivilegieerdendocument

* Je kunt alleen een Sim Only abonnement nemen, geen abonnement met toestel.

Let op! Bij bezorging van het pakket controleert de koerier de gegevens van het identiteitsbewijs. Zorg er dus voor dat je het identiteitsbewijs kunt tonen dat je hebt gebruikt bij je bestelling.