Stel hier je vraag

Informatie over T-Mobile Samen

 

T-Mobile Samen is niet meer beschikbaar voor abonnementen die na 28 januari 2018 zijn afgesloten. Voor klanten die op dit moment in een T-Mobile Samen groep zitten en hun abonnement niet verlengen of vernieuwen verandert er niets. Klanten die een abonnement afsluiten na 28 januari profiteren van de nieuwe voordeelprogramma’s Unlimited Voordeel of Mobiel Voordeel. De kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

De korting van Unlimited Voordeel vervangt de kortingen die we eerst gaven via T-Mobile Samen en daarom stopt T-Mobile met het aanbieden van T-Mobile Samen bij nieuwe abonnementen.
Heb je je abonnement afgesloten na 28 januari 2018 of je abonnement verlengd na 28 januari  of ben je overgestapt naar een van onze nieuwe abonnementen? Dan krijg je geen korting via T-Mobile Samen, maar kun je je wel aanmelden voor T-Mobile Alles onder 1 dak.

Onderstaande informatie gaat over hoe T-Mobile Samen werkt voor klanten die een abonnement vóór 29 januari hebben afgesloten.
 
Met T-Mobile Samen maak je je eigen groep aan van maximaal 6 aansluitingen. Iedereen in deze groep belt onderling gratis binnen Nederland en iedere abonnee ontvangt elke maand korting of een cadeau! Heb je een Go-abonnement, dan kun je tot € 5,- extra korting per maand krijgen.
 
Het enige wat je hoeft te doen is op My T-Mobile je eigen groep aanmaken, of lid worden van een bestaande groep van een vriend of familielid. Zodra de groep is aangemaakt, ontvangt iedereen in de groep een sms, zodat jullie weten dat jullie gratis onderling kunnen bellen in Nederland. Bij 2 of meer abonnementen in een groep krijg je ook korting of een cadeau.
 
Enkele spelregels van T-Mobile Samen
Image Alleen klanten met een T-Mobile abonnement kunnen zelf een T-Mobile Samen-groep aanmaken. Let op: het kan wel zijn dat het abonnement later in gaat, ook dan kun je gewoon nog T-Mobile Samen korting krijgen.
Image Je kunt maar van één T-Mobile Samen-groep lid zijn.
Image Heb je een Go-abonnement of 4G voor Thuis abonnement? Dan krijg je korting, en kun je niet kiezen voor een van de andere cadeaus.
Image Voor PrePaid-klanten en zakelijke klanten gelden andere voorwaarden.

Lees alles over T-Mobile Samen

Niet het antwoord op je vraag?

Heb je je antwoord toch niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Ik wil contact