Levertijd telefoon

Hoe snel ontvang ik mijn telefoon, als ik een bestelling plaats?

Voor de meeste toestellen in de T-Mobile Online Shop geldt: als je op een werkdag voor 22:00 uur bestelt én een bezorgafspraak maakt, bezorgen we het toestel de volgende dag tussen 09:00 en 18:00.

Als een bepaald toestel even niet op voorraad is, dan geven we dit aan voordat je jouw bestelling doorvoert.
Als het toestel weer op voorraad is, krijg je automatisch een e-mail om een bezorgafspraak te maken. Heb je een iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X besteld of ga je die bestellen? Dan vind je de actuele levertijden op ons Forum.

Bezorgdag
Je kunt via www.mijnorderstatus.nl zelf de bezorgdag kiezen. Bezorging binnen kantooruren op doordeweekse dagen is gratis. Wil je graag een speciaal tijdvak kiezen, of op zaterdag, dan kan dat ook.

Bekijk uit welke tijdvakken je kunt kiezen