Registreren My T-Mobile

Hoe kan ik me aanmelden voor My T-Mobile?

Je kunt je eenvoudig zelf voor My T-Mobile aanmelden op onze website.

1. Ga naar t.mobile.nl/my/registreren
2. Vul je mobiele nummer, e-mailadres en gewenste gebruikersnaam in
3. Accepteer de voorwaarden

Je ontvangt een e-mail van ons met daarin een activatielink. Deze link is maximaal 24 uur geldig.

4. Klik op de activatielink.

Je ontvangt een sms'je met daarin je gebruikersnaam en een verificatiecode.
De code is 10 minuten geldig en wordt gebruikt om te bevestigen dat het telefoonnummer van jou is.

5. Klik op de link in de sms. Vul de gebruikersnaam en je code in en maak een eigen persoonlijk wachtwoord aan. Let op! Deze gegevens zijn hoofdlettergevoelig.

Mobiel internet

Heb je een mobiel internet abonnement? Ook dan kun je de sms met inloggegevens opvragen. Via de T-Mobile internetstick installeer je namelijk de Internet Manager, hierin zie je de sms-berichten die de simkaart ontvangt.

Om de sms te ontvangen zet je Wi-Fi uit en maak je verbinding met het T-Mobile netwerk. Ga naar de My T-Mobile registratiepagina. Bij Android ontvang je de sms op je tablet, iPhone-gebruikers krijgen een speciaal bericht op het scherm.