Opvragen inloggegevens My T-Mobile

Hoe kan ik mijn inloggegevens voor My T-Mobile opvragen?

Heb je nog geen My T-Mobile account?
Maak een My T-Mobile account aan

Heb je al een account?

Dan kun je je gebruikersnaam en een verificatiecode opvragen op My T-Mobile. Je kunt aangeven of je je gegevens via sms wilt ontvangen, of via e-mail.

Vraag je inloggegevens opnieuw aan

Houd er rekening mee dat de inloggegevens die wij via sms of e-mail naar je versturen, tijdelijk zijn en maar 10 minuten geldig zijn.
Volg de link in de sms of e-mail dus binnen 10 minuten, en voer de verificatiecode in en een zelfgekozen nieuw wachtwoord.

T-Mobile Thuis
Heb je T-Mobile Thuis? Dan kun je je T-Mobile Thuis beheren op My T-Mobile Thuis