Blokkeren diensten T-Mobile Beheer

Hoe kan ik diensten op T-Mobile Beheer blokkeren voor mijn medewerkers?

Inzien facturen en versturen sms
Log in op T-Mobile Beheer
• Kies voor ‘Uw medewerkers’
• Kies voor ‘Gebruikersrechten’
Wijzig de instellingen voor het inzien van facturen en het versturen van sms

Hier kunt u de inzage in facturen en het versturen van sms via T-Mobile Beheer blokkeren. U kunt de blokkade instellen voor 1 nummer, meerdere nummers of alle nummers.

Andere blokkades
Log in op T-Mobile Beheer
• Kies voor ‘Blokkades’
• Kies voor ‘Stel blokkades in’
Beheer uw blokkades

U ziet hier een overzicht van alle mogelijke blokkades per nummer. U kunt de blokkades instellen voor 1 nummer, meerdere nummers of alle nummers.