Aanmelden T-Mobile Beheer

Hoe meld ik me aan voor T-Mobile Beheer?

Met T-Mobile Beheer regelt u zelf eenvoudig uw telecomzaken online. U kunt zich hiervoor zelf registreren met behulp van uw klantnummer.

Vraag uw T-Mobile Beheer inloggegevens op

Kies hier voor 'T-Mobile Beheer voor bv. telecom managers' en vul uw klantnummer in.
Als u daarna op 'Inloggegevens opvragen' klikt, krijgt u binnen een paar minuten een e-mail met uw gebruikersnaam en een verificatiecode (tijdelijk wachtwoord).

Volg hierna de stappen in die e-mail, voor het instellen van een persoonlijk wachtwoord voor T-Mobile Beheer.

Wilt u zich afmelden voor T-Mobile Beheer?
Neem dan contact op met Team T-Mobile Zakelijk.