Opvragen inloggegevens T-Mobile Beheer

Hoe kan ik mijn inloggegevens voor T-Mobile Beheer opvragen?

Als u uw inloggegevens voor T-Mobile Beheer niet meer weet, kunt u deze zelf opvragen op onze website.

Vraag uw T-Mobile Beheer inloggegevens op

Kies hier voor 'T-Mobile Beheer voor bv. telecom managers' en vul uw klantnummer in.
Als u daarna op 'Inloggegevens opvragen' klikt, krijgt u binnen een paar minuten een e-mail met uw gebruikersnaam en een verificatiecode (tijdelijk wachtwoord).

Volg hierna de stappen in die e-mail, voor het instellen van een persoonlijk wachtwoord voor T-Mobile Beheer.