Inplannen bezorgafspraak AMP

Hoe kan ik een bezorgafspraak maken met AMP?

Je ontvangt van onze koerier AMP Groep per e-mail een link waarmee je direct online een bezorgafspraak kunt maken. Met de gegevens uit die e-mail en sms kun je ook inloggen op mijnafspraak.nl

Bezorgtijden
Je kunt kiezen tussen gratis bezorgservice en de betaalde premium bezorgservice. Bij de premium bezorgservice kun je zelf kiezen in welk tijdvak je bestelling wordt bezorgd. Bekijk uit welke tijdvakken je kunt kiezen.

Als je niet zelf een bezorgafspraak maakt, vervalt je bestelling automatisch binnen 10 werkdagen.

Let op! PrePaid Sim Only pakketten worden niet door AMP Groep bezorgd en deze kun je niet via mijnafspraak.nl volgen. Deze pakketten worden binnen 3 werkdagen bezorgd door PostNL.