Mogelijkheden opwaarderen PrePaid-tegoed

Hoe kan ik mijn PrePaid-tegoed van T-Mobile opwaarderen?

Als PrePaid-klant van T-Mobile kun je jouw tegoed voor je laptop, tablet en/of mobiele telefoon op verschillende manieren opwaarderen. Het minimale opwaardeerbedrag is € 10,- en het maximale is € 50,- per keer. De gemakkelijkste manieren om op te waarderen vinden wij Online opwaarderen, opwaarderen via de App, SMS Opwaarderen en Automatisch Opwaarderen.

Op t-mobile.nl/prepaid/opwaarderen vind je uitleg over alle opwaardeermogelijkheden.

Goed om te weten
• Buitenlandse opwaardeerbonnen kunnen niet gebruikt worden voor je Nederlandse T-Mobile PrePaid-aansluiting
• Kun je niet kunt opwaarderen omdat je de melding krijgt dat je een 'beperkte service' hebt? Dan heb je jouw simkaart te lang niet gebruikt.
• Je kunt je tegoed ook opwaarderen via sites als www.opwaarderen.nl of www.prepay.nl. Je krijgt dan een opwaardeercode via sms of e-mail. Deze websites zijn niet van T-Mobile.