Snelle afname PrePaid tegoed

Hoe kan het dat mijn PrePaid-tegoed zo snel op is?

Is jouw tegoed sneller op dan je had verwacht? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn:

Je hebt een smartphone
Een smartphone maakt continu verbinding met internet, ook als je zelf niet actief bezig bent met je smartphone. Hierbij wordt data verstuurd en ontvangen. Als je geen Internet Bundel hebt en geen gebruikmaakt van Wi-Fi, dan betaal je los voor dit gebruik van mobiel internet.

Ga naar de PrePaid prijslijst

Je maakt gebruik van betaalde sms-diensten of mobiele betalingen
Je kunt je hebben aangemeld voor betaalde diensten, zoals ringtones, horoscopen en chatdiensten. Meer informatie hierover vind je op de website van Payinfo.

Wil je het gebruik van betaalde sms-diensten en/of mobiele betalingen blokkeren? Dan kun je dit zelf instellen op My T-Mobile, door de 'Blokkade voor betaalde contentdiensten' te selecteren.