Algemene informatie KNIPPR

Wat is KNIPPR?

ImageKNIPPR is het moderne tv kijken. Je kunt hiermee kabelvrij en interactief televisie kijken wanneer, waar en hoe je dat zelf wilt. Via een webplayer of app op telefoon, tablet, laptop en pc. En sinds half juli ook op je tv via Apple TV (4e generatie) en Google Chromecast!
Hiervoor heb je niet meer nodig dan een werkende internetverbinding (WiFi, 3G of 4G). Je hoeft dus geen klant van T-Mobile te zijn, om KNIPPR te gebruiken!

KNIPPR-klanten hebben standaard 17 basiszenders in hun abonnement. Deze basis kunnen zij vervolgens elke maand aanpassen met een KNIPPR-mix of losse zenders.

Ga naar KNIPPR.NL