Meerdere accounts in de My T-Mobile App

Hoe voeg je meerdere accounts toe?

Met de My T-Mobile App heb je via je mobiele telefoon toegang tot jouw informatie. Je meldt je eenmalig aan met je My T-Mobile inloggegevens, en je kunt daarna naar keuze een pincode instellen voor een snelle toegang. Je kunt tot 7 accounts toevoegen aan de app. Die hoeven niet op je naam te staan, om een account toe te voegen heb je de login naam en wachtwoord nodig.

Je kunt de My T-Mobile App gratis downloaden, als je Android 4.0, iOS7 of hoger hebt. Voor lagere en andere besturingssystemen is de app helaas niet geschikt. Om de app te gebruiken, heb je ook een internetverbinding nodig.

Meerdere accounts toevoegen in de app
1. Open de My T-Mobile App en log in.
2. Ga naar het menu en klik op het icoon of de foto links bovenin je scherm.
3. Kies 'Account toevoegen'.
4. Log in met de account die je wil toevoegen.
5. Volg de instructies op je scherm.

Account verwijderen uit de app
1. Open de My T-Mobile App en log in op het account dat je wilt verwijderen.
2. Ga naar het menu en klik op het icoon of de foto links bovenin je scherm.
3. Kies 'Account verwijderen'.
4. Bevestig dat je het account waar je nu op bent ingelogd, wilt verwijderen.