Dekking in het buitenland

Hoe is het bereik van buitenlandse telecomaanbieders?

Het bereik in het buitenland is afhankelijk van de telecomaanbieder waarmee je belt. Op onze website wordt aangegeven wat het bereik per aanbieder in een bepaald land is.

- Klik op onderstaande link en selecteer eerst het land waarin je wilt bellen
- Scroll naar beneden en selecteer de netwerkprovider
- Dan zie je of de provider 2G, 3G of 4G aanbiedt

Meer informatie over bellen in het buitenland

Goed om te weten
• We kunnen helaas niet laten zien waar je wel en geen dekking hebt in het buitenland, omdat buitenlandse providers ook continu hun netwerk aanpassen.
• De dekking in het buitenland is niet overal zo goed als in Nederland. Dit komt met name door bijvoorbeeld bergachtig landschap of grote uitgestrekte gebeiden waar niet veel mensen wonen. In dit soort omgevingen is de dekking vaak minder dan wanneer je in een stad bent.
• Ervaar je problemen met een netwerk in het buitenland? Selecteer dan handmatig een ander netwerk. Dit kan soms helpen. Hoe je op je toestel een ander netwerk in kunt stellen in het buitenland, staat in de handleiding van je toestel of op Toestelhulp