Travel & Surf voor particuliere abonnees

Hoe kan ik een Travel & Surf pas kopen?

Met Travel & Surf koop je internetpassen, waarmee je buiten Europa kunt internetten zonder onverwachte kosten achteraf.
Reis je binnen Europa? Dan internet je gewoon uit je bundel, of koop je een MB-aanvuller.

Lees meer over internet in Europa

Je kunt kiezen uit verschillende Travel & Surf passen, die een dag, drie dagen of een week geldig zijn.
Wil je weten hoeveel MB je krijgt, en hoe duur de passen zijn?

Lees alles over Travel & Surf

Hieronder vertellen we hoe je een Travel & Surf pas kunt kopen.
Image

Travel & Surf pas kopen via de website
1. Zet dataroaming aan in je toestel
2. Zodra je in het buitenland bent, ontvang je automatisch een sms met een link

Krijg je geen sms, ga dan naar https://t-mobile.nl/roaming

3. Kies de internetpas die jij wil
4. Bevestig de aankoop
5. Je kunt meteen internetten

Travel & Surf pas kopen via de My T-Mobile app
Met de My T-Mobile app kun je ook bijhouden hoeveel MB’s je al hebt gebruikt. Het gebruik van de app is gratis.
1. Download de My T-Mobile App (voor iPhone, Android).
2. Stel een 5-cijferige pincode in.
3. Zodra je in het buitenland bent, zet je wifi aan.
4. Open de My T-Mobile app en tik linksboven in de app op het menu (drie roze strepen) en kies 'Buitenland'.
5. Zet nu je wifi uit en dataroaming aan om een Travel & Surf pas te kopen.

Goed om te weten
Image Een zone bestaat uit meerdere landen. Per zone kun je één actieve pas tegelijkertijd hebben.
Image Verander je tijdens de reis van zone, bijvoorbeeld van zone 1 naar zone 2, dan heb je voor deze zone een andere pas nodig. Je pas voor de
   “oude” zone kun je dan niet gebruiken. Deze “oude” pas blijft wel beschikbaar en kan je weer gebruiken als je gedurende de
   geldigheidsduur van de pas terugkomt in zone 1.
Image Een aantal passagierschepen heeft een eigen GSM-mast aan boord, maar daarvoor geldt Travel & Surf zone 4. Als je tijdens de bootreis een
   pas aanschaft, geldt deze dus voor zone 4. Kom je in het zicht van de haven en op het netwerk van een buitenlandse netwerkaanbieder van
   zone 1, 2 of 3, dan heb je voor dat land een nieuwe (andere) pas nodig.
Image Gebruik je een 097-nummer? Ook dan krijg je een sms-bericht:
   • Tabletgebruikers zien de sms direct op het scherm.
   • Laptopgebruikers kunnen de sms uitlezen via de meegeleverde software.
   • Gebruikers van mobiele wifi-apparaten kunnen de sms lezen door in te loggen op de webpagina.
Image Heb je een oude versie van Internet Europa, of heb je het tariefplan Alleen Bellen en Sms'en? Dan is Travel & Surf helaas niet mogelijk.

Wil je een Travel & Surf pas aanschaffen met je T-Mobile Extra punten? Dan krijg je de voucher binnen maximaal 3 werkdagen per e-mail toegestuurd.
Bestel een S-pas Zone 1 met T-Mobile Extra