Bellen naar het buitenland (internationaal bellen)

Kan ik bellen naar het buitenland?

Als T-Mobile klant kun je standaard naar het buitenland bellen en sms'en. Je betaalt wel andere tarieven dan binnen Nederland. Om naar het buitenland te bellen, zet je de landcode (bijvoorbeeld +32 of 0032 voor België) voor het telefoonnummer en laat de eerste 0 van het telefoonnummer weg. Dit geldt ook voor 06-nummers. De landcodes vind je bij de tarieven voor bellen naar het buitenland, klik dan op 'Hoe werkt bellen naar het buitenland'

Lees meer over bellen naar het buitenland