Ontvangen MMS-bericht via website

Hoe kan ik mijn ontvangen MMS online bekijken?

Een MMS-bericht is een sms-bericht met daarbij een foto-, video- of geluidsbijlage. Niet ieder toestel kan een MMS-bericht goed openen. Daarom stuurt T-Mobile je een link naar het bericht.

Let op: We bewaren de berichten 14 dagen. Na 14 dagen kun je het bericht niet meer teruglezen.

MMS-bericht bekijken op je telefoon
Je ontvangt een sms met een link naar een webpagina. Klik op de link. Om het MMS-bericht te bekijken voer je jouw mobiele nummer en de berichtcode in.

MMS-bericht bekijken op een computer
Open een browser en typ de link uit het sms'je over in de adresbalk.
Houd er rekening mee dat dit deel van onze website alleen goed werkt met Internet Explorer.

MMS instellen op je telefoon
Wil je jouw telefoon instellen voor MMS? Kijk dan in de T-Mobile Toestelhulp. Daar kun je jouw merk en type toestel selecteren en kun je de handmatige instellingen checken. Vind je de instellingen niet? Open dan een topic op ons forum, je krijgt dan snel antwoord op je vraag.