Voicemail aan- of uitzetten

Hoe kan ik mijn voicemail aanzetten of uitzetten?

Je kunt je voicemail op verschillende manieren eenvoudig zelf aan- en uitzetten.

Via SMS
Je kunt via SMS je voicemail tijdelijk aan- of uitzetten:
SMS het woord AAN naar 1233 of
SMS het woord UIT naar 1233.
T-Mobile stuurt een SMS terug ter bevestiging.

Deze optie geldt niet voor zakelijke klanten die gebruik maken van Helder, Zakelijk Optimaal of Flex Bedrijfsbundel (web) met onderling gratis bellen (Vast Mobiel Integratie). Voor deze klanten heeft T-Mobile instructies opgesteld om de voicemail in te stellen.

Via My T-Mobile

Je kunt op My T-Mobile je voicemail aan- of uitzetten, en daarbij ook kiezen om je voicemail permanent of voor een bepaalde tijd uit te zetten.
Ook kun je de taal van je voicemail wijzigen en de Gemiste Oproep Sms aanzetten of uitzetten. Zodra je de instellingen hebt aangepast via je My T-Mobile account, even je toestel uit en weer aan zetten.

Wijzig je voicemail op My T-Mobile

Voicemail in het buitenland

Om jouw voicemail in het buitenland te beluisteren moet je, om veiligheidsredenen, vooraf in Nederland jouw voicemail wachtwoord hebben ingesteld.

1. Je hebt je Voicemail in Nederland niet ingesteld
Als je naar jouw voicemail belt, hoor je: “Helaas is het op dit moment niet mogelijk uw voicemail te beluisteren. U dient hiervoor eerst een password in te stellen. Dit is alleen mogelijk in Nederland. Bel 1233 tot de volgende keer.“  Dan is je enige optie om met de T-Mobile helpdesk te bellen voor hulp.

2. Je bent je voicemail wachtwoord vergeten
Als je naar jouw voicemail belt, hoor je: “Toets uw password in gevolgd door hekje. Bent u uw password vergeten? Kies hekje om uw password te ontvangen op uw mobiele telefoon”
Druk dan de #-toets en je ontvangt jouw voicemail wachtwoord per SMS.

Voor Zakelijke klanten
Voor zakelijke klanten die gebruik maken van Helder, Zakelijk Optimaal of Flex Bedrijfsbundel (web) met onderling gratis bellen (Vast Mobiel Integratie) heeft T-Mobile instructies opgesteld om de voicemail in te stellen.