Informatie over Deezer Familie

Wat is Deezer Familie en hoe werkt het?

Deezer Familie is een bundel waarmee maximaal 6 familieleden tegelijkertijd muziek kunnen luisteren met Deezer. Naast de voordelen van Deezer krijg je:

• Onbeperkt toegang tot muziek op meerdere apparaten tegelijk voor € 14,99 per maand
  • Aanbevelingen voor elke gebruiker
  • Familie Mix: een mix op basis van favoriete tracks van elk gezinslid
  • Deezer Kids: kindvriendelijk profiel met aanbevelingen voor kinderen

De hoofdgebruiker moet een T-Mobile abonnement hebben, dit is ook de persoon die betaalt voor deze dienst. Als de hoofdgebruiker al een Deezer-profiel heeft kan hij dit gewoon behouden. Hou er rekening mee dat bestaande playlists dan helaas wel vervallen.
Ben je een PrePaid-klant, dan kun je wel lid zijn van een Deezer Familie, maar geen hoofdgebruiker.

Beheren
Wil iedereen tegelijkertijd naar zijn of haar eigen muziek luisteren? Maak dan eigen profielen aan via de Deezer website of Deezer app. Dit kan de hoofdgebruiker doen. Meer weten? Kijk op de site van Deezer:
Deezer Familie Profielen Creëren
Deezer Familie Profiel Verwijderen
Je Deezer Familie Profiel Veranderen

Gebruiken
Elk profiel kan 2 apparaten toevoegen en de hoofdgebruiker zelfs 3. Het hele gezin kan dus 13 apparaten gebruiken. Maar: elk profiel kan streamen naar 1 apparaat tegelijkertijd.
Iedereen gebruikt dezelfde inloggegevens. Als je bent ingelogd, kun je eenvoudig naar je eigen profiel schakelen.

Opzeggen
Je kunt Deezer Familie na 1 maand dagelijks opzeggen via My T-Mobile of via onze Klantenservice. Na een opzegging door de hoofdgebruiker heeft niemand van de gebruikers nog toegang. Je raakt je afspeellijsten of opgeslagen albums niet kwijt, maar het profiel is niet meer toegankelijk.

Alles over T-Mobile & Deezer Music