Uitleg over de MB-verdeler

Hoe werkt de MB-verdeler?

Met een MB-verdeler bestel je 1 of 2 extra simkaarten, waarmee je ook internet uit je bestaande bundel kan gebruiken in andere apparaten. Dit is handig voor bijvoorbeeld tablets op het strand, of een MiFi router in de auto.
Je kunt de extra simkaarten niet gebruiken om te bellen; ze zijn alleen bedoeld voor internetgebruik.

Aanvragen
Als je een MB-verdeler toevoegt aan je bestaande abonnement, sturen wij jouw extra simkaart(en) binnen 3 werkdagen naar je toe. Hierbij zit een uitleg over hoe je de extra simkaart(en) kunt activeren en kunt koppelen aan je abonnement.

MB-verdeler direct aanvragen

Als je jouw MB-verdeler simkaart een andere naam wilt geven, bijvoorbeeld omdat je deze in een ander merk of device gaat gebruiken, dan kan dat. Ga hiervoor op My T-Mobile naar 'Simkaart & toestel', klik op de naam die je wilt aanpassen en vul de gewenste nieuwe naam in.

Meer over de MB-verdeler (particulier)
Meer over de MB-verdeler (zakelijk)