Sms versturen naar het buitenland

Hoe kan ik een sms versturen naar het buitenland?

Om een sms te versturen naar het buitenland, moet T-Mobile een sms-overeenkomst hebben met de buitenlandse provider.

Controleer onze sms-overeenkomsten

• Selecteer het land waar je een sms naar wilt sturen
• Vink aan of je een abonnement of PrePaid hebt
• Onder het kopje 'Netwerk & Diensten' seleceer je de provider van de sms-ontvanger
• In de tabel daaronder lees je dan of je een sms kunt versturen.
• Kun je geen sms versturen? Kijk dan of er een andere provider in dat land is, waar je wel een sms naartoe kunt sturen.

Let op!
Zet bij het sturen van een sms naar het buitenland wel altijd de landcode voor het reguliere telefoonnummer. Anders komt de sms niet aan. De landcode staat vermeld achter de naam van het land op dezelfde pagina waar je de sms-overeenkomsten controleert.