Instellen telefoon voor MMS

Hoe kan ik mijn telefoon instellen voor MMS?

Voor het instellen van je telefoon voor MMS, verwijzen wij je graag naar de T-Mobile Toestelhulp. Daar kun je jouw merk en type toestel selecteren en kun je de handmatige instellingen checken.

Ga naar de T-Mobile Toestelhulp

Heb je een ouder toestel? Dan ontvang je een berichtje met een link naar een webpagina. Je kunt dan daar je MMS-bericht bekijken. Om het bericht te bekijken voer je jouw mobiele nummer en de berichtcode in. Jouw ontvangen bericht blijft 14 dagen beschikbaar op onze website.
Houd er rekening mee dat dit deel van onze website alleen optimaal werkt met Internet Explorer.