Instellen e-mail

Hoe kan ik mijn telefoon instellen voor het gebruik van e-mail?

Je vindt in de T-Mobile Toestelhulp stap-voor-stap instructies voor het instellen van e-mail op je mobiele telefoon of iPad. Als jouw merk/type toestel (nog) niet wordt genoemd in de T-Mobile Toestelhulp, kun je de hieronder weergegeven algemene instellingen voor e-mail gebruiken.

Instellingsnaam  Invoer
 E-mailadres  je eigen e-mailadres
 Server  uitgaande e-mail smtp
 Gebruikersnaam  geen
 Wachtwoord  geen
 Server  inkomende e-mail het pop-serveradres van
 je e-mailaccount
 Mailbox type  POP3
 Beveiliging  uit
 APOP beveiligd inloggen  uit

• Je gebruikt de smtp-gegevens van je eigen e-mailprovider. Als dit niet lukt, kun je die van T-Mobile gebruiken: smtp.gprs.t-mobile.nl (poort 25)
• Heb je
een Android-toestel, vink dan de optie "aanmelden vereist" uit om de installatie te kunnen voltooien.

De T-Mobile smtp is uitsluitend via het T-Mobile netwerk en niet via Wi-Fi te gebruiken.