Instellen telefoon voor mobiel internet

Hoe stel ik mijn telefoon in voor het gebruik van mobiel internet?

Je kunt de instellingen handmatig invoeren. In de T-Mobile Toestelhulp vind je de stap-voor-stap instructies voor het instellen van internet. Het kan zijn dat jouw merk/type toestel (nog) niet wordt genoemd in de T-Mobile Toestelhulp. In dat geval kun je de hieronder weergegeven algemene instellingen voor internet gebruiken. Als APN kun je smartsites.t-mobile of internet gebruiken:

Profielnaam  T-Mobile Internet
 Inbelnummer  *99#
 Homepage (URL)  http://pda.t-mobile.nl
 Toegangspunt (APN)

smartsites.t-mobile
of
internet

Gebruikersnaam  tmobile
 Wachtwoord  tmobile
 Netwerktype  IPv4
 Proxy server adres  geen
 Poort  8080
 IP-adres apparaat  automatisch
 Naam servers  automatisch
 Beveiliging (security opt)  niet beveiligd
 Verificatie  normaal